Odp. na odwieczne pytanie tu:http://wyborcza.pl/1,75476,8140796,Jajo_czy_kura__Wiemy_juz_co_bylo_pierwsze_.htmlSerdeczności!:)
i brak konkretnej odpowiedzi ;)
;)
ja gotuje zawsze w wielkanoc jaja na twardo w cebuli, nastepnie lekko "pukam" aby powstaly rysy i wkladam do szkla z goraca woda i kminkiem (duzo;-) po 2 dniach sa aromatyczne i smakuja z cwikla jednorazowo - sciskam przedswiatecznie
Muszę wypróbować, koniecznie i to najlepiej z własną ćwikłą :)Uściski :)
Odp. na odwieczne pytanie tu:
OdpowiedzUsuńhttp://wyborcza.pl/1,75476,8140796,Jajo_czy_kura__Wiemy_juz_co_bylo_pierwsze_.html
Serdeczności!:)
i brak konkretnej odpowiedzi ;)
Usuń;)
Usuńja gotuje zawsze w wielkanoc jaja na twardo w cebuli, nastepnie lekko "pukam" aby powstaly rysy i wkladam do szkla z goraca woda i kminkiem (duzo;-) po 2 dniach sa aromatyczne i smakuja z cwikla jednorazowo - sciskam przedswiatecznie
OdpowiedzUsuńMuszę wypróbować, koniecznie i to najlepiej z własną ćwikłą :)
UsuńUściski :)